5 دلیل برای مصرف بیشتر قارچ‌ها | سبزیجات


قارچا سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن، پر از ویتامین D هستن، دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن، از مثانه مراقبت می کنن و با مریضیا مقابله می کنن.


واسه آشنایی بیشتر با خواص قارچ با ما همراه شید و مطالعه این مطلب کوتاه رو از دست ندین.

قارچا پر از ویتامین D هستن

در میان تموم گیاهان فقط قارچا هستن که به کمک نور خورشید ویتامینD  تولید می کنن. هر اندازه که اندازه اشعه های ماورای بنفش B بالا باشه sterolای گیاهان بیشتر به ویتامین D تبدیل می شه.

پس قارچ بخورین تا ویتامین D بدن تون رو تأمین کنین و یا زیاد کنین و استخونا، دندونا و ناخنای سالم تری داشته باشین.

 

قارچا متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن

ویتامینای گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارن. کربناتا وظیفه تولید انرژی لازم بدن رو رو دوش دارن. این مواد غذایی خوشمزه هم اینکه به سوخت و ساز چربیا و پروتئینا کمک می کنن.

قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن. این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

قارچا شامل اندازه زیادی ویتامین B2 و B3 هستن: 100 گرم قارچ سفید یعنی حدود 6 عدد قارچ متوسط به ترتیب 36 درصد ویتامینB2  و 30 درصد ویتامین B3 لازم روزانه بدن رو تأمین می کنن.

 

قارچا دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن

یافته های پژوهشی که روی موشا انجام شد و در American Society for Nutrition به چاپ رسید نشون میده که قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن.

این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

 

قارچا از مثانه تون مراقبت می کنن

بررسی هفت تحقیق منتشر شده در Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention نشون داده هر اندازه که اندازه سلنیوم بدن بالا باشه خطر رشد سرطان مثانه مخصوصا در زنان کمتر می شه.

صد گرم قارچ سفید 17 درصد نیازای روزانه بدن رو تأمین می کنه.

قارچا با مریضیا مقابله می کنن

سبزیجات رنگی هم شامل اندازه زیادی آنتی اکسیدان ها هستن که با رادیکالای آزاد مقابله می کنن. اما براساس یافته های پژوهشی که در Penn State University به چاپ رسید نشون دهنده اون هستش قارچا هم به اندازه فلفلای قرمز، توانایی و توانایی جذب رادیکالای اکسیژنه رو دارن.

ترجمه: فاطمه مهدی پور


منبع : tebyan.net

Related articles

5 خاصیت ویتامین C برای زیبایی!

:    بارها از کارشناسان درباره خواص بسیار زیاد ویتامین C شنیده ایم .به چه دلیل این ویتامین تا این حد لازمه؟ با خوندن مقاله زیر میفهمید چیجوری مصرف روزانه ویتامین C مو ، ناخن و پوستتون رو تقویت میکنه. ریانا لاوینگ موسس برند ارگو (orgo )اجناس ارگانیک مراقبت از پوست و زیبایی در این […]

Learn More

5 خاصیت مواد غذایی تلخ برای سلامتی | تغذیه سالم

5 خاصیت مواد غذایی تلخ واسه سلامتی مواد غذایی تلخ و سبزیجات معطر خشک باعث بهتر شدن هضم غذا می شن. این مواد غذایی سلولای چشایی واقع در زبون رو تحریک می کنن.       تلخی مواد غذایی در خدمت طعمای دیگه در خیلی از کشورای دنیا یه پنجم کالریایی که مردم مصرف می […]

Learn More

5 خصوصیت رفتاری که با طول عمر رابطه دارند

: 5 ویژگی رفتاری که با طول عمر رابطه دارن  به شما خصوصیات رفتاری رو معرفی میکنیم که می تونن با طول عمر افراد رابطه دارا باشن و منجر به افزایش عمر شن. خیالات درمورد افراد پیروز _حتی اون عده که موفقیت ها و موقعیت مناسب خود رو ارث میبرند_اینجور هست که اونا از خصوصیاتی بهره […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *