5 خوراکی که احتمال سرطان را افزایش می دهد | تغذیه سالم

امروزه رسانه ها اطلاعات بسیاری رو در مورد تاثیر تغذیه بر سرطان در دسترس عموم قرار دادن. بیشتر این اطلاعات شامل فهرستایی از شکلای جور واجور مواد غذاییه که از دچار شدن به سرطان جلوگیری می کنن.

5 خوراکی که احتمال سرطان رو زیاد می کنه

به گزارش  ایرنا از رویترز، با وجود افزایش آگاهی در مورد غذاهای جور واجور و نقش اون در سلامتی، جای یه راهنمای مناسب واسه شناخت غذاهایی که عامل سرطان هستن، خالیه. به خاطر همین در این گزارش فهرستی از مواد غذایی رو ارائه می کنیم که مصرف اونا موجب افزایش احتمال دچار شدن به سرطان می شه:

1-غذاهای کنسرو شده

براساس تحقیقات و آزمایشات انجام شده در آمریکا، بیشتر از 70 درصد مواد غذایی کنسرو شده، با بروز سرطان و تخریب بافتای عصبی رابطه مستقیم دارن. پس پیشنهاد می کنیم با صرف کمی هزینه بیشتر به جای به کار گیری غذای کنسرو شده، از مواد غذایی تازه استفاده کنین. 

2- ماهی پرورشی

ماهیای پرورشی شکلای جور واجور آنتی بیوتیکا، فلزات سمی، آفت کش ها و شکلای جور واجور آلاینده ها رو به عنوان مکمل یا به دلایل دیگه دریافت می کنن و با در نظر گرفتن محیط پرورش ماهیا و از دست دادن فعالیت فیزیکی قابل توجه، نه فقط دفع این مواد از بدن ماهیا شدنی نیس؛ بلکه حجم خیلی از بدن اونا رو هم چربی تشکیل میده. به خاطر همین معمولا طعم گوشت ماهی های پرورشی هم مطلوب نیس. با مصرف ماهی پرورشی تموم این ترکیبات شیمیایی به همراه مقدار زیادی چربی به بدن وارد می شه و می تونه عامل موثری واسه دچار شدن به سرطان باشه.

3- روغنای هیدروژنه

روغنای ترانس، از جمله روغنای هیدروژنه بدون ارزش غذایی هستن. روغنای ترانس و چربیای اشباع شده (از جمله روغنای حیوونی) موجب افزایش LDL یا کلسترول بد می شن. در حالی که روغنای ترانس اندازه HDL یا کلسترول خوب رو هم در جریان خون کم می کنه. اینجوری موجب افزایش احتمال بیماریای قلبی و سکته می شن. این روغنا دیواره رگا رو می بندن و مانع جذب مواد غذایی و خروج مواد زاید، میکروبای مضر و پاتوژنای بد از خون می شن. اینجوری احتمال تشکیل تومورها و دچار شدن به سرطان رو زیاد می کنن.

4- ذرت بوداده در مایکروفر

با اینحال که بسته های ذرت مخصوص مایکروفر شامل مواد اولیه سالم از جمله ذرت، روغن زیتون و نمک هستن و به نظر می رسه ذرت بوداده با مایکروفر از بقیه شکلای جور واجور اون سالم تره، بسته بندی این ذرتا شامل یه ماده شیمیایی موسوم به پرفلوئورواکتانوییک اسیده که با ناباروری زنان رابطه داره و به دلیل افزایش خطر دچار شدن به سرطان کلیه، کبد، پانکراس و مثانه شناخته شده.

5- نوشیدنیای الکلی

مصرف نوشیدنیای الکلی علاوه بر این که عامل اصلی دچار شدن به سرطان مری، سر، گردن، کبد و روده بزرگ است، موجب افزایش احتمال دچار شدن به سرطان سینه هم می شه. هنگام شکستن ترکیبات الکل در بدن ، ماده ای موسوم به استالدهید تولید می شه که به بافت دی ان ای و پروتئینا آسیب می زنه. 

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه

Related articles

5 خطایی که حین مسواک زدن مرتکب می شویم!

5 خطایی که بین مسواک زدن مرتکب میشیم!شاید شمام روزانه دو الی سه بار دندون هاتون رو مسواک می زنید و شاید تصور می کنین در این کار خبره شدین. اما باید بدونین بدون اینکه بفهمین خطاهایی مرتکب میشین. در این مطلب با 5 خطایی که بیشتر ما بین مسواک زدن مرتکب میشیم آشنا میشین. […]

Learn More

5 خوراکی برای خشکی پوست

: شیر و عسل: : 5 خوراکی واسه خشکی پوست عسل حتما شمام امتیازات فراوون شیر و عسل رو خوب میدونید. براساس تحقیقات انجام شده، چربی و اسید لاکتیکی که در شیر هست می تونه پوستای تحریک شده و اسیب دیده رو آرامش دهد. واسه اینکه بتونین از این خاصیت شیر استفاده کنین، کمی شیر […]

Learn More

5 دلیل برای اینکه باید ورزش کرد | ورزش

1. ورزش می کنین تا پرخوری وعده های قبلی رو جبران کنین واسه شمام پیش اومده که فردای شبی که حسابی پرخوری کردین، به باشگاه پناه ببرین تا پرخوری شب گذشته رو جبران کنین؟ هیچ وقت از ورزش به عنوان وسیله تنبیه خودتون استفاده نکنین. ورزش نباید در ما، حس عذاب و شکنجه بسازه و […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *