5 خوراکی که زنان حتما باید مصرف کنند

: محققان تغذیه پیشنهاد می کنن که 5 نوع ماده خوراکی مغذی هست که زنان باید حتما اونا رو به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنن.

 به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یکی از مهمترین این پنج گروه سبزیجات دارای برگای پهن و سبز رنگ هستن.

محققان تاکید می کنن که بدون جا دادن این سبزیجات در رژیم غذایی روزانه تامین ریزمغذیای لازم بدن شدنی نیس.

این سبزیجات شامل اسفناج، کلم بروکلی، کاهو و بقیه سبزیجاتی مثل این هستن که دارای منابع زیادی هستن و پر از فیبر خوراکی، ویتامین c و k و اسید فولیک هستن. این سبزیجات هم اینکه شامل مواد معدنی لازم از جمله کلسیم، منگنز، آهن و پتاسیم هستن.

محققان پیشنهاد می کنن که زنان باید تلاش کنن؛ این سبزیا رو در رژیم غذایی هر روزه خود بذارن و هرچه این سبزیجات تیره تر باشن خواص اونا بهتر هستش.

گزینه دوم که مصرف هر روزه اون به زنان پیشنهاد می شه؛ غلات سبوس دار هستن، مقدار فیبر و ریز مغذیا و ویتامینای لازم موجود در غلات سبوس دار 96 درصد بیشتر از غلات سفید و بدون سبوسه.

بر همین پایه کارشناسان تغذیه پیشنهاد می کنن که مصرف گندم و برنج و پاستا سبوس دار و برنج قهوه ای باید در اولویت تغذیه ای قرار بگیره، چون پر از ریزمغذیای اساسی و حیاتی هستن که دلیل اضافه وزن هم نمی شن.

پایگاه اینترنتی براید سوئیتز در این رابطه اضافه کرد: مورد سوم مصرف مغزها و دانه های روغنی است که یکی از بهترین ترکیبات خوراکی در رژیم غذایی روزانه حساب می شن.

محققان پیشنهاد می کنن که این مغزها رو به سالاد، صبحونه و یا حتی ماست اضافه کنین، چون منبع فوق العاده ای از پروتئین، منگنز و ویتامینای B , E حساب می شن. مغزها هم اینکه واسه مقابله با بیماریهای قلبی و سرطانا به درد بخور هستن. مغزها پر از کالریای چربی هستن اما چربی اونا واسه سلامتی خوبه. هم اینکه میشه از این نوع خوردنی به عنوان عصرانه استفاده کرد. اما در عین حال باید از مصرف افراطی اونا جلوگیری کرد و پس حدود یه چهارم فنجون یا 15 تا 20 عدد بادام یا گردو واسه یه هفته کافیه.
خوردنی چهارم که مصرف روزانه اون واسه زنان لازمه ماست کم چرب یا بدون چربیه که منبع مهمی از ویتامینا، پروتئین و کلسیمه.

مالت شامل باکتریای سالمیه که می تونه با بیماریها مقابله کنه. مصرف سه تا چهار فنجون ماست در هفته واسه رژیم غذایی کافیه اما باید مراقب باشین که شکر به اون اضافه نکنین عوضش اونو با میوه ها استفاده کنین.

گزینه آخر شکلای جور واجور توتا است. توتا منبع غنی از فیبر خوراکی هستن و به کاهش وزن کمک می کنن. بیشتر از هر ماده خوراکی دیگری شامل آنتی اکسیدانهای گیاهی محافظ هستن.
این آنتی اکسیدانها نه فقط خطر بروز بیماریها رو کاهش میدن بلکه هم اینکه به جلوگیری از تحلیل
حافظه کمک می کنن. مصرف تازه یا یخ زده توتا هر دو خواص برابر داره.

جمع آوری : گروه سلامت سیمرغ

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت آکا

  • مطالب در رابطه

Related articles

5 خوراکی گیاهی برای کنترل قند خون

وقتی که قند خون بالا باشه معمولاً مشکلات غذایی هم بروز می کنه مخصوصا این که میل به مصرف مواد غذایی شیرین هم بیشتر می شه. حالا خوبیش اینه بعضی مواد غذایی قدرت کنترل و تنظیم قند خون رو به طبیعی ترین روش دارن. در این مقاله شما رو با این مواد غذایی به درد […]

Learn More

5 خطر گرمای تابستان برای سلامتی

5 خطر گرمای تابستون واسه سلامتی واسه خیلیا تابستون به معنی ورزش، سلامتی، تفریح و خوشگذرانیه. اما باید بدونیم که همین تابستون هم خیلی وقتا می تونه تهدیدی واسه سلامتی باشه و بیماریای زیادی رو به بار آورد. شاید سوال کنین چیجوری؟ با هم بررسی می کنیم.   این تنظیم دما در فصلای گرم سال […]

Learn More

5 خوراکی که شما را زیبا می کند

: پربیننده ترین هـا آواکادو این میوه واسه پوست شما عالیه، چه اونو بخورین و چه روی پوستتون بمالید. آواکادو ترکیبی از اسیدهای چرب غیراشباعی مونو، ویتامین C، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها داره. اواکادو مواد مغذی بسیاری واسه پوست داراس. آواکادو پر از پتاسیمه که پف چشما رو نابود می کنه. هم اینکه […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *