5 خوراکی که زنان حتما باید مصرف کنند

: محققان تغذیه پیشنهاد می کنن که 5 نوع ماده خوراکی مغذی هست که زنان باید حتما اونا رو به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنن.

 به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یکی از مهمترین این پنج گروه سبزیجات دارای برگای پهن و سبز رنگ هستن.

محققان تاکید می کنن که بدون جا دادن این سبزیجات در رژیم غذایی روزانه تامین ریزمغذیای لازم بدن شدنی نیس.

این سبزیجات شامل اسفناج، کلم بروکلی، کاهو و بقیه سبزیجاتی مثل این هستن که دارای منابع زیادی هستن و پر از فیبر خوراکی، ویتامین c و k و اسید فولیک هستن. این سبزیجات هم اینکه شامل مواد معدنی لازم از جمله کلسیم، منگنز، آهن و پتاسیم هستن.

محققان پیشنهاد می کنن که زنان باید تلاش کنن؛ این سبزیا رو در رژیم غذایی هر روزه خود بذارن و هرچه این سبزیجات تیره تر باشن خواص اونا بهتر هستش.

گزینه دوم که مصرف هر روزه اون به زنان پیشنهاد می شه؛ غلات سبوس دار هستن، مقدار فیبر و ریز مغذیا و ویتامینای لازم موجود در غلات سبوس دار 96 درصد بیشتر از غلات سفید و بدون سبوسه.

بر همین پایه کارشناسان تغذیه پیشنهاد می کنن که مصرف گندم و برنج و پاستا سبوس دار و برنج قهوه ای باید در اولویت تغذیه ای قرار بگیره، چون پر از ریزمغذیای اساسی و حیاتی هستن که دلیل اضافه وزن هم نمی شن.

پایگاه اینترنتی براید سوئیتز در این رابطه اضافه کرد: مورد سوم مصرف مغزها و دانه های روغنی است که یکی از بهترین ترکیبات خوراکی در رژیم غذایی روزانه حساب می شن.

محققان پیشنهاد می کنن که این مغزها رو به سالاد، صبحونه و یا حتی ماست اضافه کنین، چون منبع فوق العاده ای از پروتئین، منگنز و ویتامینای B , E حساب می شن. مغزها هم اینکه واسه مقابله با بیماریهای قلبی و سرطانا به درد بخور هستن. مغزها پر از کالریای چربی هستن اما چربی اونا واسه سلامتی خوبه. هم اینکه میشه از این نوع خوردنی به عنوان عصرانه استفاده کرد. اما در عین حال باید از مصرف افراطی اونا جلوگیری کرد و پس حدود یه چهارم فنجون یا 15 تا 20 عدد بادام یا گردو واسه یه هفته کافیه.
خوردنی چهارم که مصرف روزانه اون واسه زنان لازمه ماست کم چرب یا بدون چربیه که منبع مهمی از ویتامینا، پروتئین و کلسیمه.

مالت شامل باکتریای سالمیه که می تونه با بیماریها مقابله کنه. مصرف سه تا چهار فنجون ماست در هفته واسه رژیم غذایی کافیه اما باید مراقب باشین که شکر به اون اضافه نکنین عوضش اونو با میوه ها استفاده کنین.

گزینه آخر شکلای جور واجور توتا است. توتا منبع غنی از فیبر خوراکی هستن و به کاهش وزن کمک می کنن. بیشتر از هر ماده خوراکی دیگری شامل آنتی اکسیدانهای گیاهی محافظ هستن.
این آنتی اکسیدانها نه فقط خطر بروز بیماریها رو کاهش میدن بلکه هم اینکه به جلوگیری از تحلیل
حافظه کمک می کنن. مصرف تازه یا یخ زده توتا هر دو خواص برابر داره.

جمع آوری : گروه سلامت سیمرغ

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش مقالات پزشکی و بهداشتی سایت آکا

  • مطالب در رابطه

Related articles

5 دشمن وزن ایده آل را بشناسید | ورزش

5 دشمن وزن ایده آل رو بشناسین درسته که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مربوط می شه اما باید بدونین علاوه بر تغذیه عوامل دیگری هم هستن که باعث اضافه وزن می شن. اگه اهل زیاده روی در مصرف مواد غذایی نیستین و می بینین وزنتون بالا میره باید عوامل دیگه […]

Learn More

5 دلیل خوب برای خوردن آجیل | سبزیجات

5 دلیل خوب واسه خوردن آجیل شاید کمتر کسی باشه که آجیل دوست نداشته باشه یا از خوردن اون دوری کنه. خیلیا فکر می کنن بیشتر صفای عید و عید دیدنی به همون آجیلشه.   خوشمزگی آجیل با اون پسته و بادام و بادام هندی و … چیزی نیس که بشه از اون گذشت. باید […]

Learn More

5 خطایی که انرژی شما را می دزد!

بی خوابی تنها دلیل خستگی و مریضی نیس. دلایل دیگری هم هست که باک انرژی شما رو خالی کرده و باعث می شه که احساس خستگی بکنین. ١- شایدً گلوسیدها رو از برنامه غذایی تون حذف کردین اگه در طول روز زیاد احساس خستگی می کنین یکی از دلایلش این می تونه باشه که شما […]

Learn More