5 دلیل برای مصرف بیشتر قارچ‌ها | سبزیجات


قارچا سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن، پر از ویتامین D هستن، دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن، از مثانه مراقبت می کنن و با مریضیا مقابله می کنن.


واسه آشنایی بیشتر با خواص قارچ با ما همراه شید و مطالعه این مطلب کوتاه رو از دست ندین.

قارچا پر از ویتامین D هستن

در میان تموم گیاهان فقط قارچا هستن که به کمک نور خورشید ویتامینD  تولید می کنن. هر اندازه که اندازه اشعه های ماورای بنفش B بالا باشه sterolای گیاهان بیشتر به ویتامین D تبدیل می شه.

پس قارچ بخورین تا ویتامین D بدن تون رو تأمین کنین و یا زیاد کنین و استخونا، دندونا و ناخنای سالم تری داشته باشین.

 

قارچا متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن

ویتامینای گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارن. کربناتا وظیفه تولید انرژی لازم بدن رو رو دوش دارن. این مواد غذایی خوشمزه هم اینکه به سوخت و ساز چربیا و پروتئینا کمک می کنن.

قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن. این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

قارچا شامل اندازه زیادی ویتامین B2 و B3 هستن: 100 گرم قارچ سفید یعنی حدود 6 عدد قارچ متوسط به ترتیب 36 درصد ویتامینB2  و 30 درصد ویتامین B3 لازم روزانه بدن رو تأمین می کنن.

 

قارچا دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن

یافته های پژوهشی که روی موشا انجام شد و در American Society for Nutrition به چاپ رسید نشون میده که قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن.

این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

 

قارچا از مثانه تون مراقبت می کنن

بررسی هفت تحقیق منتشر شده در Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention نشون داده هر اندازه که اندازه سلنیوم بدن بالا باشه خطر رشد سرطان مثانه مخصوصا در زنان کمتر می شه.

صد گرم قارچ سفید 17 درصد نیازای روزانه بدن رو تأمین می کنه.

قارچا با مریضیا مقابله می کنن

سبزیجات رنگی هم شامل اندازه زیادی آنتی اکسیدان ها هستن که با رادیکالای آزاد مقابله می کنن. اما براساس یافته های پژوهشی که در Penn State University به چاپ رسید نشون دهنده اون هستش قارچا هم به اندازه فلفلای قرمز، توانایی و توانایی جذب رادیکالای اکسیژنه رو دارن.

ترجمه: فاطمه مهدی پور


منبع : tebyan.net

Related articles

5 دلیل برای متورم شدن پای شما

: کفشای تنگ و یا پنجه باریک و پاشنه بلند دوستدار پای شما نیستن، چون ایده آل و برابر با سلامت پا عمل نمی کنن. این نوع کفشا باعث انقباض و له شدن پا در نتیجه جمع شدن مایع و پف کردن پا می شن. امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 43 سایت […]

Learn More

5 خطری که در خانه‌تکانی وجود دارد

5 خطری که در خونه تکونی هست اگه اهل شست وشو و بشور و بساب باشین، حتما خونه تکونی آخر سال رو شروع کردین. خونه تکونی واسه خیلی از افراد بیشتر از اون که بهونه ای واسه تمیز کردن خونه باشه، مقدمه ای واسه استقبال از عیده. بعضی مانند سالای قبل این کار رو با […]

Learn More

5 خاصیت منحصر به فرد درباره موز قرمز | سبزیجات

5 خاصیت منحصر به فرد درباره موز قرمز شاید از فواید موز قرمز خبر نداشته باشین و یا حتی تا بحال اسم اون به گوشتون هم نخورده باشه؛ اما دیگه کافی! از امروز این میوه رو وارد سبد خوراکی خانوده کنین. موز زرد میوه بسیار به درد بخور و خوشمزه س اما جالبه بدونین که […]

Learn More

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *