5 دلیل برای مصرف بیشتر قارچ‌ها | سبزیجات


قارچا سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن، پر از ویتامین D هستن، دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن، از مثانه مراقبت می کنن و با مریضیا مقابله می کنن.


واسه آشنایی بیشتر با خواص قارچ با ما همراه شید و مطالعه این مطلب کوتاه رو از دست ندین.

قارچا پر از ویتامین D هستن

در میان تموم گیاهان فقط قارچا هستن که به کمک نور خورشید ویتامینD  تولید می کنن. هر اندازه که اندازه اشعه های ماورای بنفش B بالا باشه sterolای گیاهان بیشتر به ویتامین D تبدیل می شه.

پس قارچ بخورین تا ویتامین D بدن تون رو تأمین کنین و یا زیاد کنین و استخونا، دندونا و ناخنای سالم تری داشته باشین.

 

قارچا متابولیسم یا همون سوخت و ساز بدن رو تحریک می کنن

ویتامینای گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارن. کربناتا وظیفه تولید انرژی لازم بدن رو رو دوش دارن. این مواد غذایی خوشمزه هم اینکه به سوخت و ساز چربیا و پروتئینا کمک می کنن.

قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن. این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

قارچا شامل اندازه زیادی ویتامین B2 و B3 هستن: 100 گرم قارچ سفید یعنی حدود 6 عدد قارچ متوسط به ترتیب 36 درصد ویتامینB2  و 30 درصد ویتامین B3 لازم روزانه بدن رو تأمین می کنن.

 

قارچا دستگاه ایمنی بدن رو تقویت می کنن

یافته های پژوهشی که روی موشا انجام شد و در American Society for Nutrition به چاپ رسید نشون میده که قارچای سفید، کارکرد دستگاه ایمنی بدن رو تحریک می کنن.

این نوع قارچا تولید پروتئینای ضد ویروس و دیگه پروتئینایی که از سلولای بدن آزاد می شن رو زیاد کرده و اینطوری از بافتای بدن مراقبت می کنه.

 

قارچا از مثانه تون مراقبت می کنن

بررسی هفت تحقیق منتشر شده در Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention نشون داده هر اندازه که اندازه سلنیوم بدن بالا باشه خطر رشد سرطان مثانه مخصوصا در زنان کمتر می شه.

صد گرم قارچ سفید 17 درصد نیازای روزانه بدن رو تأمین می کنه.

قارچا با مریضیا مقابله می کنن

سبزیجات رنگی هم شامل اندازه زیادی آنتی اکسیدان ها هستن که با رادیکالای آزاد مقابله می کنن. اما براساس یافته های پژوهشی که در Penn State University به چاپ رسید نشون دهنده اون هستش قارچا هم به اندازه فلفلای قرمز، توانایی و توانایی جذب رادیکالای اکسیژنه رو دارن.

ترجمه: فاطمه مهدی پور


منبع : tebyan.net

Related articles

5 خوراکی مفید و موثر در سوزاندن چربی ها | رژیم غذایی

در زیر 5 نوع غذا که در نابود کردن چربی های بدن کمک بسیاری میکنن رو براتون معرفی کردیم . تابستون معمولا وقتیه که خیلی از آدما به فکر رژیمای غذایی هستن .اما این رو بدونین که کم غذا خوردن فقط در کنار خوردن شکلای جور واجور غذاهای پر انرژی و پروتئین داره که می […]

Learn More

5 خاصیت فوق‌العاده‌ی برگ زیتون | طب ایرانی

برگای درخت زیتون از دوران باستان واسه مقاصد پزشکی مورد استفاده بوده، و تحقیقای آزمایشگاهی مدرن نشون دهنده اون هستش که عصاره برگ زیتون دارای خواص ضدباکتریایی، ضدالتهابی، و آنتی اکسیدانه. 1- برگ زیتون واسه مقابله با چاقی خوبه  یه تحقیق جدید نشون داده که یه فنجون قهوه به همراه عصاره برگ زیتون می تونه […]

Learn More

5 خوراکی مفید برای کبد را بشناسیم | تغذیه سالم

  5 خوراکی به درد بخور واسه کبد رو بشناسیم امروزه به کار گیری مواد غذایی ناسالم و چرب سلامت کبد افراد رو تا حد زیادی تهدید می کنه و به خاطر همین بیماریای کبدی در بین افراد گسترش بالایی داشتن.این در حالیه که مواد غذایی مفیدی هم وجود دارن که می تونن در حفظ سلامت […]

Learn More